BejelentésKézzel írt oldalakból, gépelt oldalak!
Ügyes kéz! Gépelt, nyomtatható oldalak megoldása!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:LinkekÜgyes kéz! Kézzel írt oldalakból, gépelt oldalak! 


Szeretne gépelt nyomtatható oldalakat kéziratokból, kézzel írt dokumentumokból?!


Ön mostanában indítja be az internetes vállalkozását?


Szüksége lenne megbízható munkatársra aki segítséget nyújt Önnek az adminisztrációs feladatokba? 


Tisztában vagyok vele, hogy mennyi adminisztrációs munkával kell szembe nézni nap, mint nap, ha beindítja vállalkozását! Nekem meg van a képesítésem ezekre a feladatokra, ezért ajánlom fel a segítségemet! 


Gondoltam, hogy Önnek problémát jelenthet, ezeknek a feladatoknak a megoldása! 


Egy lelkes vállalkozó, aki most bontogatja szárnyait az internetes vállalkozás terén, szembe találja magát az adminisztratív feladatok rengetegével. Megkeserítheti életét a sok papírmunka, amit saját magának kell elvégezni.


Mert nem tud felvenni egy állandó munkatársat az ilyen jellegű feladatok elvégzésére. Esetenként nem tudná ellátni alkalmazottját folyamatos munkával, de a bért, adót, jutalékot fizetnie kell utána. 


Csak alkalmanként lenne szüksége gépelt, nyomtatott, nyomtatható iratokra, dokumentumokra. 


Képzelje el, hogy a sok papírmunka már a múlté! Nem kell már az adminisztratív, adminisztrációs feladatokkal bajlódnia. Nem kell rohangásznia a postára, naponta többször is mert éppen elfelejtett még valami fontos iratot feladni! 


El tudja képzelni, hogy mennyi ideje megmarad, ha ezeknek afeladatoknak az oroszlán részét más végzi el Ön helyett. Szervezze át az adminisztrációját, adja ki az ilyen jellegű feladatok elvégzését! 


Gondoljon bele, hogy Önnek nem kell hivatalos papírokkal foglalkoznia, megmaradt idejét pedig a tényleges feladataira tudja fordítani. 


Kérem, ha felkeltettem érdeklődését és úgy gondolja, hogy még szükség lehet a szolgáltatásomra, adja meg e-mail címét. Most még nem tudott dönteni, de később szüksége lenne a segítségemre, kérem írjon az e-mail címemre, tájékoztatni fogom Önt a szolgáltatásokról!


 
Üzenetküldés
Kérdéseivel forduljon nyugodtan hozzám!

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!